Current Location: Twintec NETHERLANDS NLD

Select locality

Select language

Freeplan S®

'Voegloze’ sfrc vloer op palen

Een hoge kwaliteit "voegloze" betonvloer op palen.

Twintec staat bekend om de ontwikkeling van processen en materiaaltechnologiën voor betonvloeren op palen. Onze in-house engineers werken nauw samen met het projectteam in de vroege ontwerpfase om de beste oplossing voor elk project te ontwerpen. Met de beste paalsoorten, paalafstand en randbalken. 

De Freeplan S® maakt gebruik van staalvezels die zijn ontwikkeld en getest voor constructieve toepassingen. 

Twintec kan voor het ontwerp een geoptimaliseerde hei-oplossing bieden, die passen binnen het totaal ontwerp. Twintec biedt de totaal oplossing.

Voordelen

Kenmerken van een Freeplan S® vloer

tick-01.svg

Lagere onderhoudskosten

De gelijkmatig verdeelde staalvezels zorgen er voor dat er geen zaagsnedes meer nodig zijn. Dit is de meest voorkomende oorzaak van vloerproblemen en de grootste kostenpost in onderhoud van zowel de vloer als het materieel.

tick-01.svg

MHE efficienciënt

Zonder zaagsnedes, met enkel stalen dagafscheidingen aan de randen van elk paneel, kan het MHE materiaal met een maximale efficiëntie presteren.

tick-01.svg

Snellere productie tijd

Door het staalvezel gewapende beton hoeft er geen traditionele wapening geplaatst te worden voorafgaand aan de betonwerkzaamheden. Er worden grote panelen gemaakt, waardoor er ook een veiligere werkomgeving geboden word.

tick-01.svg

Verbeterde vlakheden op lange termijn

Staalvezel gewapend beton verminderd de plasticiteit wat leid tot het kunnen bereiken van hogere vlakheden zonder slijpwerkzaamheden

tick-01.svg

Verbeterde duurzaamheid

Door de dunnere vloer, de vervanging van cement en de mogelijkheid om gebruik te maken van gerecyclede staalvezels wordt de duurzaamheid verbeterd. Door de gelijkmatig verdeelde staalvezels door het beton heen wordt de impactbestendigheid verbeterd.

tick-01.svg

Geoptimaliseerde ontwerpen

Kostenvoordelen door het op waarde ontwerpen van de vloeren, inclusief verhoogde productiviteit, dunnere vloer, minder betonverbruik en een geoptimaliseerd palenplan.

Product Mogelijkheden

Alle Twintec vloeren worden tailormade voor de operationele wensen van de klant ontworpen. De volgende producten kunnen in combinatie met Freeplan S® gebruikt worden

Twintec Eco®

Een verminderde impact op het milieu door het gebruik van gerecyclede staalvezels en minder verbruik van beton dan een traditionele vloer.

Ontdek

Twintec PLUS®

De oppervlakte verbetering om onderhoud te verminderen, uiterlijk te verbeteren en kosten te besparen.

Ontdek
downloadArrow-01.svg

Downloads

Meer informatie? Download de volgende documentatie.

Group Brochure

Bekijk de volledige Twintec productlijn en ontdek de technologie die dit mogelijk maakt.

Download

Case Studies

Lees meer over de merken die momenteel Twintec producten in gebruik hebben en hoe ze hebben geprofiteerd van onze technologie.

Download

Freeplan S® in gebruik

Lees hier de recensies van onze klanten die een Freeplan S® vloer in gebruik hebben.

“Twintec’s value engineered design solution, speed of production and quality of finish was a key contributing factor to the success of the project. We look forward to working again with them in the future.”

Amit Jaiswal, General Manager

Alliance Projects s.p.c.

Read more

Waarom kiezen voor Twintec?

Het begrijpen van de verschillende componenten en het on-site beheer van de beton is een sleutelfactor in de succesvolle constructie van "naadloze" betonvloeren. Twintec is de technisch specialist in het gebruik van staalvezelversterkt beton.

Ontdek