Current Location: Twintec NETHERLANDS NLD

Select locality

Select language

Twintec ULTIMATE®

Naadloze vloer

Twintec ULTIMATE® de nieuwste in een lange reeks van Twintec innovaties op het gebied van betonnen industrievloeren. Twintec ULTIMATE® voldoet aan de meest ultieme operationele eisen van de eindgebruiker. Een volledig naadloze vloer, zonder openingen.

Het vloerontwerp combineert hoogwaardige staalvezels met een traditionele wapening en een beproefd betonmengsel, welke ervoor zorgt dat de krimp eigenschappen verminderd worden en we hierdoor een naadloze vloer kunnen afleveren. Het gebruik van een traditionele wapening in de bovenlaag zorgt voor een gecontroleerd scheurgedrag, waardoor er een maximale scheurwijdte gegarandeerd kan worden. 

De Twintec ULTIMATE® is geschikt voor zowel grondgedragen vloeren als vloeren op palen.

Voordelen

Kenmerken van een Twintec ULTIMATE® vloer

tick-01.svg

Naadloos / Dillatatie vrij

Geen dillatatievoegen of zaagsnedes door het vloeroppervlak heen, wat resulteert in hogere operationele efficiëntie en lagere onderhoudskosten

tick-01.svg

Lagere onderhoudskosten

Geen open voegen of zaagsnedes betekent dat er geen voegafdichting vereist is. Een volledig naadloze vloer zal hierdoor ook het doorlopende onderhoud van de MHE apparatuur doen verminderen.

tick-01.svg

Kosten efficiëntie

Twintec's ontwerp oplossingen kunnen de dikte van de vloer verminderen ten opzichte van de traditioneel ontworpen vloeren.

tick-01.svg

Verbeterde vlakheidstoleranties op lange termijn

Gelijkmatig gedoseerde staalvezels maken de noodzaak van zaagsneden overbodig.Zaagsneden zijn de belangrijkste probleemveroorzakers in een vloer en zorgen voor doorlopend hoge onderhoudskosten voor zowel de vloer als materieel.

Kenmerken

Belangrijkste kenmerken van een Twintec® ULTIMATE vloer

tick-01.svg

Volledig naadloos GEEN openende voegen

De wapeningscombinatie van traditionele wapeningsnetten, staalvezels en het gebruik van een geoptimaliseerde betonmix in combinatie met een unieke productiemethode maakt uitzettings- of gezaagde voegen overbodig, wat resulteert in een volledig naadloze vloer.

tick-01.svg

Ontworpen op maximale scheurwijdte van bijvoorbeeld 0,3 mm

Ontwerp gebaseerd op de geotechnische informatie zoals draagkracht, zettingen op korte en lange termijn. Rekening houdend met belastingen, belastingscombinaties, materiaalgedrag en lokale uitvoeringsomstandigheden. Het ontwerp en de garantie is gebaseerd op een maximale scheurwijdte van bijvoorbeeld 0,3 mm

tick-01.svg

Geen schotelen

Het achterwege laten van uitzettings- of zaagsnedevoegen voorkomen het optreden van schotelen, doordat er geen losse betonpanelen zijn.

tick-01.svg

Geen beperkingen voor lengte-breedte verhouding

De lengte-breedte verhouding was in het verleden belangrijk om scheurvorming in kleine vloerpanelen te voorkomen. In de ULTIMATE vloer ontwerpen we op een situatie waar krimp volledig verhindert is, dus is er geen behoefte aan een begrensde lengte-breedte verhouding. Er zullen dus standaard scheuren zijn, maar qua ontwerp gecontroleerd en beheerst op een maximale scheurwijdte van bijvoorbeeld 0,3 mm.

Product combinaties

Alle Twintec vloeren zijn afgestemd op de operationele behoeften van de eindgebruiker. Twintec Ultimate® kan ook in combinatie met de volgende producten gebruikt worden.

Twintec Eco®

Verminderde impact op het milieu door het gebruik van gerecyclede staalvezels en minder betonverbruik

Ontdek

Twintec PLUS®

De oppervlakte verbetering om onderhoud te verminderen, uiterlijk te verbeteren en kosten te besparen.

Ontdek
downloadArrow-01.svg

Downloads

Meer informatie? Download de volgende documentatie.

Group Brochure

Bekijk de volledige Twintec productlijn en ontdek de technologie die dit mogelijk maakt.

Download

Case Studies

Lees meer over de merken die momenteel Twintec producten in gebruik hebben en hoe ze hebben geprofiteerd van onze technologie.

Download

Case Studies

Learn about the brands currently using Twintec products and how they've benefitted.

Downloads

Twintec ULTIMATE® in gebruik

Lees hier de recensies van onze klanten die een Twintec ULTIMATE®
in gebruik hebben.

“I would like to record my thanks to all your staff who were involved in the project, from the design stage right through to completion on site. I have to say that according to reports, your site staff could not have been more helpful. Will you please pass on my personal thanks to all involved in producing a quality job well within the original time scale.”

J Mark Everett, Managing Director

J&JE Contractors Ltd

Read more

Waarom kiezen voor Twintec?

Het begrijpen van de verschillende componenten en het on-site beheer van de beton is een sleutelfactor
in de succesvolle constructie van "naadloze" betonvloeren. 

Ontdek