Current Location: Twintec NETHERLANDS NLD

Select locality

Select language

Freeplan XT®

‘voegloze’ sfrc buitenvloer

Freeplan XT® is Twintec’s ‘voegloze’ SFRC oplossing ontwikkeld voor zowel grondgedragen als buitenvloeren op palen.

Om de efficiency te optimaliseren, bieden de Twintec Engineers hulp bij hoogtes en hellingshoeken. Dit kan resulteren in een productie van 2.000 m² met een vlakgrootte van 30 mtr x 30 mtr

Freeplan XT® vloeren hebben 75% minder voegen dan traditionele buitenvloeren.  Freeplan XT® hebben een gevarieerd oppervlak met een minimaal risico op het beschadigen van de voegen.

Voordelen

Kenmerken van een Freeplan XT® vloer

tick-01.svg

Minder onderhoudskosten

75% minder voegen vergeleken met traditionele constructiemethodes. Minder onderhoudskosten en onderbreking van de bedrijfsactiviteiten.

tick-01.svg

Snellere productietijd

80% minder voorbereidingstijd, de staalvezels worden direct toegevoegd aan de beton, dit in combinatie met het Twintec productie proces zorgt voor een sneller productietijd

tick-01.svg

Verbeterde rijkwaliteit

Voor MHE en voertuigen een verbeterde mobiliteit over de vloer.

tick-01.svg

Kostenefficiënt

Een kleinere dikte van de vloer ten opzichte van een traditionele constructie.

Product Mogelijkheden

Alle Twintec vloeren worden tailormade voor de operationele wensen van de klant ontworpen. Het volgende product kan in combinatie met Freeplan XT® gebruikt worden

Twintec Eco®

Een verminderde impact op het milieu door het gebruik van gerecyclede staalvezels en minder verbruik van beton dan een traditionele vloer.

Ontdek
downloadArrow-01.svg

Downloads

Meer informatie? Download de volgende documentatie.

Group Brochure

Bekijk de volledige Twintec productlijn en ontdek de technologie die dit mogelijk maakt.

Download

Case Studies

Lees meer over de merken die momenteel Twintec producten in gebruik hebben en hoe ze hebben geprofiteerd van onze technologie.

Download

Freeplan XT® in gebruik

Lees hier de recensies van onze klanten die Freeplan XT® vloer in gebruik hebben.

“We recognise the need to work with quality partners on a project with a commitment from all parties to achieve the end goal and ensure client satisfaction and to exceed their expectations. Twintec has demonstrated professionalism throughout this project and the highly skilled workers have delivered an outstanding floor slab.”

Paul Carlin, Director

McLaren Construction

Read more

Waarom kiezen voor Twintec?

Het begrijpen van de verschillende componenten en het on-site beheer van de  beton is een sleutelfactor in de succesvolle constructie van "naadloze" betonvloeren. Twintec is de technisch specialist in het gebruik van staalvezelgewapend beton.

Ontdek