Current Location: Twintec NETHERLANDS NLD

Select locality

Select language

Freeplan®

‘voegloze’ staalvezel gewapende grondgedragen betonvloer.

Twintec’s Freeplan® vloeren bieden uitzonderlijke duurzaamheid en prestaties zonder zaagsnedes.

Freeplan® vloeren worden in grote panelen gestort met staalvezelversterkt beton. Ze worden gemaakt zonder de traditionele zaagsnedes, die een belangrijke oorzaak zijn van vloerproblemen. Twintec gebruikt stalen hoeklijnen om de maximale productie per dag af te bakenen bij elk paneel.

Met een bewezen expertise in ontwerpen, betongedrag en staalvezeltechonologie, evenals de stricte controles op de productie, is Twintec in staat om vloerpanelen van maximaal 2500 m² per dag te produceren, afhankelijk van de betonkwaliteit en de beschikbaarheid.

Voordelen

Kenmerken van een Freeplan® vloer

tick-01.svg

Lagere onderhoudskosten

De gelijkmatig verdeelde staalvezels zorgen er voor dat er geen zaagsnedes meer nodig zijn. Dit is de meest voorkomende oorzaak van vloerproblemen en de grootste kostenpost in onderhoud van zowel de vloer als het materieel.

tick-01.svg

MHE efficienciënt

Zonder zaagsnedes, met enkel stalen dagafscheidingen aan de randen van elk paneel, kan het MHE materiaal met een maximale efficiëntie presteren.

tick-01.svg

Snellere productietijd

Door het staalvezel gewapende beton hoeft er geen traditionele wapening geplaatst te worden voorafgaand aan de betonwerkzaamheden. Er worden grote panelen gemaakt, waardoor er ook een veiligere werkomgeving geboden word.

tick-01.svg

Verbeterde vlakheden op lange termijn

Staalvezel gewapend beton verminderd de plasticiteit wat leid tot het kunnen bereiken van hogere vlakheden zonder slijpwerkzaamheden.

tick-01.svg

Verbeterde duurzaamheid

Door de dunnere vloer, de vervanging van cement en de mogelijkheid om gebruik te maken van gerecyclede staalvezels wordt de duurzaamheid verbeterd. Door de gelijkmatig verdeelde staalvezels door het beton heen wordt de impactbestendigheid verbeterd.

tick-01.svg

Geoptimaliseerde ontwerpen

Kostenvoordelen door het op waarde ontwerpen van de vloeren, inclusief verhoogde productiviteit, dunnere vloer, minder betonverbruik en een geoptimaliseerd palenplan.

Productmogelijkheden

Alle Twintec vloeren worden tailormade voor de operationele wensen van de klant ontworpen. De volgende producten kunnen in combinatie met een Freeplan® vloer gebruikt worden

Twintec Eco®

Een verminderde impact op het milieu door het gebruik van gerecyclede staalvezels en minder verbruik van beton dan een traditionele vloer.

Ontdek

Twintec PLUS®

De oppervlakte verbetering om onderhoud te verminderen, uiterlijk te verbeteren en kosten te besparen.

Ontdek
downloadArrow-01.svg

Downloads

Meer informatie? Download de volgende documentatie.

Group Brochure

Bekijk de volledige Twintec productlijn en ontdek de technologie die dit mogelijk maakt.

Download

Case Studies

Lees meer over de merken die momenteel Twintec producten in gebruik hebben en hoe ze hebben geprofiteerd van onze technologie.

Download

Freeplan® in gebruik

Lees meer over onze klanten die een Freeplan® vloer in gebruik hebben

“ILS have now started specifying that all DC floors that have high traffic movements have no saw cut joints. This means that we need larger slabs with mechanical joints, only Twintec can offer us such floors and we are pleased to note that this has proved to be significantly better than any previous floors. As a result, the operations and running costs of the DC’s we design are significantly improved. ”

Gary Benatar, Executive Director

Industrial Logistic Systems

Read more

Waarom kiezen voor Twintec?

het begrijpen van de verschillende componenten en het on-site beheer van de beton is een sleutelfactor in de succesvolle constructie van "naadloze" betonvloeren. Twintec is de technisch specialist in het gebruik van staalvezelversterkt beton.

Ontdek